Een offerte nodig voor een taxatie? Vul hier uw gegevens in -  39133

Een offerte nodig voor een taxatie? Vul hier uw gegevens in

U zoekt een partij die u tijdens het gehele traject kan ondersteunen en begeleiden - waarbij kwaliteit van essentieel belang is. Wij werken objectief, nauwkeurig en met betrouwbare rekenmodellen. Alleen zo weten we zeker dat we bijdragen aan de solide uitgangspunten op basis waarvan u keuzes wilt maken.

Groot bereik, uniforme werkwijze
U profiteert van de kracht van Dynamis: onze partners maken continu gebruik van elkaars netwerk en expertise. Ondanks ons volume is onze werkwijze uniform.

Landelijke vastgoedportefeuilles
Dynamis Taxaties Nederland is het aanspreekpunt voor het taxeren van landelijke vastgoedportefeuilles. Wij werken voor een brede doelgroep zoals: financiers, gebouweigenaren, beleggers en investeerders. Wij taxeren divers onroerend goed zoals kantoren, woningcomplexen, zorgvastgoed (cure & care), logistiek, winkelcentra en industriële complexen. In elk marktsegment hebben wij taxatiespecialisten om u van dienst te zijn.

Onze taxateurs zijn lid van NVM, geregistreerd bij het NRVT, en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Uw offerte aanvragen

Wordt u gefinancierd door een bank? Indien ja, vernemen wij graag bij welke bank.
Vul hier het te taxeren object in:
Opmerkingen
*Als u meerdere objecten wilt toevoegen, kunt u het beste mailen naar info@dynamistaxaties.nl
Nr 1 op het gebied van duurzame taxaties
135+ gecertificeerde taxateurs
Landelijke dekking
Offerte aanvragen

Het proces

Laat uw gegevens achter via bovenstaand formulier. Eén van onze taxateurs neemt snel contact met u op. We bespreken uw wensen en behoeften voor de taxatie.

De taxateur zal u een gepaste offerte versturen.