9371

Duurzaamheid 2.0

Wat je vandaag doet, bepaalt de toekomst

Dynamis Taxaties maakt de waarde van duurzaamheid inzichtelijk. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de waardebepaling van vastgoed. Onze taxateurs laten duurzaamheid daarom altijd meewegen als ze de waarde van een object vaststellen.

lees meer

Dynamis Taxaties maakt de waarde van duurzaamheid inzichtelijk

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de waardebepaling van vastgoed. Onze taxateurs laten duurzaamheid daarom altijd meewegen als ze de waarde van een object vaststellen. En vrijwel uniek in de markt: we vertalen duurzaamheid ook naar marktwaarde. Zo weet u wat u investeert en waarom.

8268

1

Nummer 1 duurzame taxateur

Meer over ons

Op de hoogte blijven?

Dynamis Taxaties informeert u graag over de spraakmakende transacties, marktinformatie, research en de laatste nieuwtjes op het gebied van (duurzame) transacties

Volg ons op Linkedin

RICS Richtlijn ‘Duurzaamheid’

Op dinsdag 5 september is de RICS naar buiten gekomen met de herziene en vertaalde versie van de RICS Richtlijn ‘Duurzaamheid en taxaties van commercieel vastgoed’. Deze internationale richtlijn vormt het fundament voor het hoofdstuk ‘’Duurzaamheid’’ in de taxatierapporten van Dynamis.

Wij als Dynamis Taxaties hebben ons hard gemaakt voor een vertaling naar het Nederlands omdat wij overtuigd zijn dat dit document nu een grotere bijdrage levert aan kwaliteitsverbetering onder de taxateurs aangaande het onderwerp duurzaamheid.

Wij zien uit naar uw reactie!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Volg ons op LinkedIn

Meer weten over de RICS?

Bezoek de website van de RICS
8307

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.