Over ons

Dynamis Taxaties Nederland

Van kantoren, zorgvastgoed en woningcomplexen tot logistiek, winkelcentra en industrie. We initiëren, coördineren en voeren landelijke taxatieopdrachten uit. Onze doelgroep is divers: van financiers, gebouweigenaren en beleggers tot investeerders.

Wat onderscheidt Dynamis Taxaties Nederland B.V. van andere taxateurs?

  • Vooroploper en motivator op het gebied van duurzaamheid
  • Regionale expertise, gecombineerd met landelijk volume
  • Deadline is deadline

Landelijk volume, regionale kracht
Dynamis Taxaties is gevestigd in Utrecht en kenmerkt zich door een landelijke dekking met regionale kracht. Alle partners hebben een sterke positie in de eigen regio, waardoor we goed bekend zijn met de lokale markt en daarmee onze concurrenten voor zijn. Onze uniforme werkwijze draagt bij aan transparante taxaties voor onze klanten, hoe complex de waardebepalingen ook zijn.

Dynamis Taxaties Nederland is een eigen onderneming naast Dynamis Makelaars. Zo komen we tegemoet aan de eis van wet- en regelgeving om makelaardij en taxaties te scheiden.

Over ons

Dynamis

De kracht van Dynamis

Al 25 jaar is Dynamis succesvol in de vastgoedmarkt. In alle vastgoedlijstjes staan we structureel hoog, vaak in de top 5. Door onze lokale betrokkenheid staan wij op het lijstje ’kleine (lees: lokale) verhuringen’ ver boven de rest op nummer 1.

Local heroes: bekendheden in de buurt

Vraag mensen een makelaarskantoor in hun eigen omgeving te noemen, en de kans is groot dat ze een partner van Dynamis noemen. Vraag je het iemand in Zaandam? Dan komt Kuijs Reinder Kakes al snel bij mensen boven. Vraag je het iemand in Enschede? Snelder Zijlstra. En in Limburg: Boek en Offermans. Alle partners van Dynamis hebben hun sporen verdiend. De makelaars en medewerkers kennen hun klanten en de regio door en door.

Dynamis Onze partners

Wat doet Dynamis als hoofdkantoor voor de vestigingen?

  • Wij faciliteren onze regionale partners op het gebied van research, kennisdeling en landelijke naamsbekendheid. Onze regionale partners wonen, werken en leven in hun eigen marktgebied en kennen de regio dus als geen ander. Ze bedienen particulieren en zakelijke opdrachtgevers vanuit hun eigen expertise op allerlei vastgoedgebieden. Wij ondersteunen ze daarbij.
  • Daarnaast ontzorgen we onze landelijke opdrachtgevers bij hun vastgoedvraagstukken.