Assistent taxateurs

Wij zijn op zoek naar een vastgoed taxateurs in opleiding:

Dynamis Taxaties Nederland is verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren en uitvoeren van landelijke taxatieopdrachten. Het centrale team bestaat uit acht tot tien personen. Dynamis Taxaties Nederland is gevestigd in Utrecht en wordt versterkt door een team van meer dan 140 gecertificeerde taxateurs verspreid over heel Nederland welke werkzaam zijn op meer dan 50 vestigingen.

Wil je vastgoed taxateur worden dan bieden wij de ideale omgeving om het vak te leren. Of je nu net met de opleiding begonnen bent of dat je de theorie al hebt behaald, wij zorgen ervoor dat je voldoende bagage krijgt om gecertificeerd wordt.

Ben je net begonnen met de opleiding voor taxateur dan kun je bij ons meewerken aan de vele taxaties. Op deze wijze leer je in combinatie met je studie het vak heel zorgvuldig uitvoeren.

Ben je al klaar met je theoretische studie voor taxateur maar moet je nog het Meester-Gezeltraject doorlopen? Ook dan kun je bij ons goed terecht. Onze Meestertaxateur is gewend om taxateurs op te leiden. De helft van onze taxateurs zijn als stagiaire of assistent taxateur begonnen en hebben succesvol hun certificering bij ons behaald.

Ben je al een gecertificeerd taxateur en zoek je een dynamische organisatie waar je graag de aantekening grootzakelijk wilt behalen neem dan ook gerust contact met ons op om samen te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Als taxateur in opleiding is er geen betere plek dan bij ons om het mooie vak te leren. Dagelijks bezig zijn met taxaties door heel Nederland en alle typen vastgoed komen aan u voorbij.

Nieuwsgierig? Wij horen graag!

Parttime uren: 32-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Stage, Onbepaalde tijd