Terugblik Seminar Zorgvastgoed 26 september

Langer en beter thuis wonen, corporaties en eigenaren van zorgvastgoed moeten hierop inspelen. Het Kadaster becijferde dat mogelijk 3 miljoen m2 leeg komt te staan. De vraag is afgenomen en veel vastgoed voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen. Daarnaast zijn de gebouwen energiesluppers: 900 miljoen m3 gas en 23 miljoen MWh aan elektriciteit. Dat is het collosale en vooral onnodig hoge energieverbruik van de zorgvastgoedsector. Terwijl er vandaag de dag zo veel mogelijk is om deze verspilling fors te verminderen. Een handjevol zorginstellingen laten met all-electric gebouwen en duurzame elektriciteitsopwekking zien dat dit deel van toekomstbestendigheid binnen handbereik ligt.

Om de versnelling naar een toekomstbestendige voorraad mogelijk te maken, organiseert Duurzaam Gebouwd drie seminars op 21, 26 of 28 september 2017 in respectievelijk Zwolle, Amersfoort en Den Haag.

Onze collega Bert Deen is alle drie de seminars de dagvoorzitter. Dynamis Taxaties heeft zorgvastgoed hoog in het vaandel staan. Binnenkort vindt u hierover meer informatie op onze website.

Bekijk de terugblik 26-09-2017 Seminar Zorgvastgoed 26 september
Collega Bert Deen heeft als dagvoorzitter het cijfer 8,2 gekregen van de bezoekers.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Dynamis steunt Manifest Duurzaamheid

Dynamis steunt Manifest Duurzaamheid

Duurzaamheid zou geen hot item, maar de norm moeten zijn. Daarom ondersteunen wij het Manifest Duurzaamheid van initiatiefnemer Jan Terlouw. Bijvoorbeeld door duurzaamheid en de waarde...
Bekijk overzicht