DTN Academy

De diensten van Dynamis Taxaties

DTN Academy

DTN Academy

Leren is vooruitzien. Innovatie begint nu.

Verder leren en je blijven ontwikkelen zien we als een van de belangrijkste duurzame investeringen. Zeker in de complexe en veranderende wereld van vastgoedtaxaties is bijblijven een absolute must. Daarom hebben we in 2014 de DTN Academy opgericht: een interne én externe opleidingsplaats voor heel Nederland. DNT Academy verzorgt ook gastcolleges en bedrijfspresentaties.

Lezingen en presentaties
Omdat we vooroplopen op het in Nederland nog vrij ontgonnen gebied van duurzaamheid, geven we geregeld gastcolleges op hogescholen en universiteiten over dit onderwerp. Ook worden we veelvuldig uitgenodigd door bedrijven om te spreken, waarbij duurzaamheid ook vaak de boventoon voert. Bijvoorbeeld omdat een overkoepelende instantie vindt dat er te weinig wordt gedaan aan duurzaamheid binnen een sector en die sector wil motiveren dit meer te gaan doen.

Externe trainingen
Geregeld geven we extern trainingen met uiteenlopende onderwerpen. De ene training gaat over duurzaamheid en de andere training gaat over taxatieleer in het algemeen. Uiteraard geven wij ook incompany trainingen. Alle trainingen en colleges worden door vakmensen gegeven. Dit kunnen interne en externe sprekers zijn.

De afgelopen tijd heeft DTN Academy onder andere deze externe trainingen gegeven:

  • Taxeren voor woningcorporaties
  • Erfpachttraining
  • Training duurzaamheid
  • Algemene taxatieleer
  • Lezingen over taxaties (onder andere bij banken)
  • Roadshow “Duurzaamheid is te taxeren”
  • Webinars op het gebied van duurzaamheid

Interesse of benieuwd of wij een training voor u kunnen verzorgen? Neem contact op met DTN Academy: 030-3078910.

Interne trainingen
De interne trainingen van DTN Academy zorgen ervoor dat medewerkers van Dynamis en haar partners garant staan voor kwaliteit, ondernemerschap, pro-activiteit, samenwerking, inventiviteit en natuurlijk up-to-date kennis en vaardigheden. De taxateurs leren er werken vanuit dezelfde uitgangspunten voor alle aspecten van de vastgoedmarkt. Aan bod komen onder andere wet- en regelgeving, fiscale aspecten, data, taxatiemethoden en risicoanalyse.

Certificaat Real Estate Valuation
De afgelopen jaren heeft DTN al diverse interne trainingen gegeven waardoor heel veel (junior) taxateurs, werkzaam bij een van de partners van Dynamis, een certificaat behaalde na een jaar lang colleges op het gebied van Real Estate Valuation.

Terwijl ik al aan het werk was als taxateur kon ik doorleren voor complexe vastgoedtaxaties. Wat een topwerkgever

Meer weten? Neem contact met ons op

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.