1920xauto_d922325a-6462-4c41-848b-3fd84ec4137e

Dynamis Taxaties

Dynamis Taxaties

Van kantoren, zorgvastgoed en woningcomplexen tot logistiek, winkelcentra en industrie. We initiëren, coördineren en voeren landelijke taxatieopdrachten uit. Onze doelgroep is divers: van financiers, gebouweigenaren en beleggers tot investeerders.

Wat onderscheidt Dynamis Taxaties Nederland B.V. van andere taxateurs?

· Vooroploper en motivator op het gebied van duurzaamheid

· Regionale expertise, gecombineerd met landelijk volume

· Deadline is deadline

Landelijk volume, regionale kracht
Dynamis Taxaties is gevestigd in Utrecht en kenmerkt zich door een landelijke dekking met regionale kracht. Alle partners hebben een sterke positie in de eigen regio, waardoor we goed bekend zijn met de lokale markt en daarmee onze concurrenten voor zijn. Onze uniforme werkwijze draagt bij aan transparante taxaties voor onze klanten, hoe complex de waardebepalingen ook zijn.

Dynamis Taxaties Nederland is een eigen onderneming naast Dynamis Makelaars. Zo komen we tegemoet aan de eis van wet- en regelgeving om makelaardij en taxaties te scheiden.

Ø Neem contact op

Waarom Dynamis Taxaties Nederland?

“Niet meer praten, maar gewoon doen’’

We zien een groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame taxaties. De complexiteit van de waardebepaling neemt toe. Dynamis Taxaties Nederland is voorloper in de veranderende markt als het gaat om hoogwaardig, eenduidig en duurzaam taxeren.

We zijn een landelijke partij met sterke regionale kennis en weten wat er in uw regio speelt. Al onze gecertificeerde taxateurs zijn nauw betrokken bij de lokale markt en de mensen.

Wat kunt u verwachten?

· Een team van enthousiaste en betrokken medewerkers

· Een eenduidige werkwijze

· Een groter bereik en extra slagkracht door 38 vestigingen

· Dé speler in de markt die duurzaamheid in marktwaarde vertaalt

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.